Over ons

Medica Natura is een online drogisterij voor natuurgeneesmiddelen en natuurlijke gezondheidsproducten. Samen met de praktijk van mevrouw L. Rebel vormen wij het Centrum voor Natuurgeneeskunde in Drachten. Juist in de combinatie van natuurgeneeskundige praktijk en online verkoop van geneesmiddelen en gezondheidsproducten ligt onze meerwaarde.

DSC_0131
Mw. L. Rebel
njnobel1
Mw. N.J. Nobel
assistent1
Medewerkers

Kosteloos advies
Medica Natura geeft kosteloos advies voor natuurlijke zelfmedicatie. Let op, niet alle klachten zijn geschikt om zelf te behandelen. Klachten die daarvoor in aanmerking komen zijn bijvoorbeeld: neusverkoudheid, keelpijn, griep, diarree, misselijkheid, kneuzingen, verwondingen en blauwe plekken. Mits ze kortdurend zijn en incidenteel voorkomen.


Online verkoop
Medica Natura verkoopt online homeopatische geneesmiddelen, kruidengeneesmiddelen, bijvoedingsproducten, huidverzorgingsartikelen op natuurlijke basis, waterzuiveringsapparatuur, DBC matrassen, DBC kussens en andere gezondheidsproducten.

Groothandel
Medica Natura heeft naast de verkoop aan de consument ook een groothandel van zorgvuldig geselecteerde en geteste natuurgeneeskundige specialiteiten.

DIT ZIJN WIJ
  • Lage verzendkosten
  • Gratis advies
  • Veel medische kennis
  • Snelle verzending
  • Veilige betaling
VRAGEN / ADVIES

Advies nodig?
Bel ons tijdens kantooruren:
0512 54 06 84
of stuur ons een e-mail: info@medica-natura.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m donderdag:

8.30 - 16:00 uur

box3
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en meld je
aan voor de nieuwsbrief
van Stichting Voorlichting.