Over ons

Medica Natura is een online drogisterij voor natuurgeneesmiddelen en natuurlijke gezondheidsproducten. Samen met de praktijk van mevrouw L. Rebel vormen wij het Centrum voor Natuurgeneeskunde in Drachten. Juist in de combinatie van natuurgeneeskundige praktijk en online verkoop van geneesmiddelen en gezondheidsproducten ligt onze meerwaarde.

Kosteloos advies
Medica Natura geeft kosteloos advies voor natuurlijke zelfmedicatie. Let op, niet alle klachten zijn geschikt om zelf te behandelen. Klachten die daarvoor in aanmerking komen zijn bijvoorbeeld: neusverkoudheid, keelpijn, griep, diarree, misselijkheid, kneuzingen, verwondingen en blauwe plekken. Mits ze kortdurend zijn en incidenteel voorkomen.

Online verkoop
Medica Natura verkoopt online homeopatische geneesmiddelen, kruidengeneesmiddelen, bijvoedingsproducten, huidverzorgingsartikelen op natuurlijke basis, waterzuiveringsapparatuur, en andere gezondheidsproducten.

Groothandel
Medica Natura heeft naast de verkoop aan de consument ook een groothandel van zorgvuldig geselecteerde en geteste natuurgeneeskundige specialiteiten. Bent u ge├»nteresseerd in deze producten dan kunt u door hier te klikken contact met ons opnemen.

Mw. Rebel    Mw. N.J. Nobel