Algemene Voorwaarden

Verzending en levertijden

Verzendkosten:
Voor het verzendklaar maken van de producten en het bezorgen van een bestelling vragen wij een bijdrage van € 4,95. Bestellingen boven de € 69,50 worden gratis bezorgd. Voor  verzendingen buiten Nederland vragen wij u contact op te nemen via info@medica-natura.nl of op telefoonnummer +31(0)512-540684.

Levertijd:
Indien het product op voorraad is en u op maandag t/m donderdag vóór 12.00 uur een bestelling plaatst, wordt uw bestelling binnen Nederland de volgende werkdag door DPD bij u thuisbezorgd (wij hebben geen invloed op het moment van aanbieden). Een bestelling die op vrijdag geplaatst wordt vóór 12.00 uur wordt op maandag uitgeleverd. Verzending buiten Nederland zullen binnen 72 uur worden afgeleverd.

Levering:
U ontvangt op de dag dat het pakket aan de DPD aangeboden wordt een email met daarin een link om uw pakket te volgen. Door op deze link te klikken komt u automatisch terecht op de pagina van de DPD, waar u het verloop van uw bestelling kunt volgen. Zo weet u precies waar uw pakket zich bevindt en wanneer u deze ongeveer kunt verwachten.

Bestelling bezorgen op een ander adres:
Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen op een ander adres. Dit kunt u aangeven tijdens het bestelproces.

Betalingsmogelijkheden:
Betalingen via de webshop vinden plaats via uw veilige iDEAL omgeving. Wanneer u niet via iDEAL wilt betalen en toch producten wilt bestellen, neem dan contact op via info@medica-natura.nl of op telefoonnummer +31(0)512-540684.

NB: Bestellingen kunnen niet worden afgeleverd op een postbusadres.

Retourneren:

Mochten de producten niet aan uw wensen voldoen dient u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een mail te sturen naar info@medica-natura.nl

De producten dient u zorgvuldig te verpakken en gefrankeerd retour te zenden naar:

Medica Natura
Buitenstvallaat 12
9204 WX  DRACHTEN

Binnen 14 dagen nadat u de koop hebt ontbonden, dus nadat u per mail heeft aangegeven de producten te willen retourneren en uw retourzending door Medica Natura ontvangen is, ontvangt u het bedrag van de geretourneerde producten op uw bankrekening.